1. Binnenschilderwerk

Kleuren en materialen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer in huis Of het nu landelijk, klassiek, strak of modern moet worden, wij helpen graag bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen afgestemd op uw wensen en interieur. Datzelfde geldt voor binnenschilderwerk voor bijvoorbeeld instellingen of bedrijfspanden. Ook daar bepalen kleuren en materialen immers het welzijn van de gebruiker.

2. Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk is onmisbaar om hout beschermd te houden tegen weersinvloeden. Om die reden is buitenschilderwerk telkens weer een ‘investering’. Fraai buitenschilderwerk verhoogt de waarde van uw woning. Bedrijfspanden zien er weer representatief uit.

3. Behangwerken

Behangen is een onderdeel dat bij het ‘klassieke’ schilderswerk hoort. Vroeger kon elke schilder het. Wij beheersen deze technieken nog steeds. Ook de exclusieve behangsoorten brengen wij dankzij onze ervaring probleemloos aan tegen elke wand. Van structuurbehang tot glasweefsels, van projectbehang tot leer en tapijt.

4. Spuitwerk

In onze moderne spuitcabine kunnen onder meer deuren, luiken, vensters, radiatoren en keukenfrontjes onder de juiste condities gespoten worden met uiteenlopende laksoorten. Vaak gebruiken we tweecomponenten lakken voor een krasvaste laag.

5. Glaswerk

Ruit stuk? Niemand zit erop te wachten. Wij laten u niet in de kou staan. Enkel glas (floatglas) van 3 tot 6 mm is op voorraad en kan direct worden geleverd en voor u worden gesneden. Ditzelfde geldt voor spiegels, fotoglas, gelaagd glas en voor enkele soorten figuurglas en draadglas. Isolatieglas en glas-in-lood bestellen we voor u op maat.

6. Decoratief

Sinds het begin van de negentiger jaren hebben wij in vele discotheken en feestzalen, en in opdracht van de beste interieurarchitecten in de horecawereld, onze decoratiekunsten laten zien. De extravagante stijlen en het gedurfde materiaal- en kleurgebruik in discotheken hebben ons veel geleerd op het decoratieve vlak.

7. Houtrotherstel

Houtrot is een veelvoorkomend probleem bij kozijnen, deuren en andere houten onderdelen van gebouwen. Houtrot ontstaat in de regel door onvoldoende onderhoud of onvakkundig schilderwerk. Velen zien houtrotherstel als middel om de gevolgen te maskeren. Maar het voorkomen en behandelen van houtrot is juist een vak op zich. Zeker als het gaat om het herstellen van constructieve houtdelen.