Glaswerk

Ruit stuk? Niemand zit erop te wachten. Wij laten u niet in de kou staan. Enkel glas (floatglas) van 3 tot 6 mm is op voorraad en kan direct worden geleverd en voor u worden gesneden. Ditzelfde geldt voor spiegels, fotoglas, gelaagd glas en voor enkele soorten figuurglas en draadglas. Isolatieglas en glas-in-lood bestellen we voor u op maat.

Glas vervangen?
Overweegt u oude enkelglas ruiten of oud dubbelglas te vervangen? Dan is HR++ isolatieglas aan te raden. Het zorgt voor een betere isolatie van uw woning. Vaak kunt u subsidie krijgen voor HR++ glas. Wij kunnen u hierin adviseren. Ook adviseren we over de kierafdichting van de draaiende delen.

Triple glas en roeden
Wij plaatsen isolerende dubbele beglazing volgens de vereiste normen. Daarbij gebruiken we HR++ isolatieglas. Voor nieuwbouw leveren en plaatsen we steeds vaker triple HR+++ glas. Wilt u figuurglas of glas-in-lood in dubbelglas? Ook dat is mogelijk. Verder verzorgen we het plaatsen van roeden in dubbelglas. Een andere mogelijkheid is het wienersprossen-systeem: met opplakroeden aan beide zijden van het (isolatie)glas.

‘Glas-in-lood’
Glas-in-lood kunnen we voor u naar wens laten maken. Ook kan het kunstig geïmiteerd worden. Door beschilderen of gebruik te maken van uv-folie kunnen we glas elke gewenste kleur of motief geven. Hierna beplakken we beide zijden van de ruit met loodstrips. Deze worden echt gesoldeerd op de verbindingen. Deze werkwijze is niet te onderscheiden van echt glas-in-lood, maar is tot 40 procent goedkoper. Deze ruiten kunnen vervolgens in de sponning of als voorzetraam worden gemonteerd.