Binnenschilderwerk

Kleuren en materialen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer in huis Of het nu landelijk, klassiek, strak of modern moet worden, wij helpen graag bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen afgestemd op uw wensen en interieur. Datzelfde geldt voor binnenschilderwerk voor bijvoorbeeld instellingen of bedrijfspanden. Ook daar bepalen kleuren en materialen immers het welzijn van de gebruiker.

Oplosmiddelarm
Conform de wet- en regelgeving rond gezondheid en milieu werken we in binnenruimten al jaren met oplosmiddelarme producten: watergedragen lakken in zijde- en hoogglans. Met de beste kwaliteit verven en door de juiste aandacht te schenken aan de voorbehandeling van de ondergrond kunnen wij een zeer hoge kwaliteit leveren en garanderen.

Krasvast spuitwerk
In onze spuitcabine kunnen wij onder meer keukens en deuren van perfecte laklagen voorzien. Door de optimale omstandigheden in de spuiterij worden hier geen watergedragen producten verlangd. Zo kunnen we zelfs tweecomponenten lakken aanbrengen met een zeer hoge kras- en slijtvastheid.

Winterschilderpremie
Het is bekend: in de wintermaanden gaat de schilder naar ‘binnen’. Om gegarandeerd goed werk te leveren, werken we niet graag buiten in de wintermaanden. Wij stimuleren dan ook om binnenschilderwerk in de winterperiode uit te laten voeren. U mag van ons in deze periode voor uw binnenklus dan ook altijd een scherpe prijs verwachten.