Partycentrum De Remise, Drunen

Al jaren zijn wij de vaste interieurschilder en decorateur in dit café, restaurant en zalencentrum in het hartje van Drunen. De grote feestzaal is eerder geschilderd geweest als een treinstation in de Loonse en Drunese duinen met uitbundige schilderingen van treinen en een zaal die suggereerde alsof je je bevind in een stationsrestauratie. Tien jaar later is dit alles tevens door ons weer veranderd van thema en zijn de zalen nu sfeervol ingericht in huiselijke sfeer met houtimitatie lambrisering en behang op de wanden.  Ook het café en het restaurant zijn door ons gedecoreerd. Tijdens de laatste verbouwing in 2012 is het restaurant en vergadergedeelte volledig gemoderniseerd met steenstrips wanden en leren beplating op de lambrisering. De wanden zijn afgewerkt met behang en Marlise Sandpaerl producten.

Bij alle verbouwingen zijn wij volledig verantwoordelijk geweest voor het ontwerp.