BINNENSCHILDERWERK:

De gekozen kleuren en materialen bepalen voor het grootste deel de sfeer in huis. Of u nu houdt van een landelijke sfeer, strak en modern of klassiek , wij helpen graag bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen afgestemd op uw wensen en interieur.  Door de wet- en regelgeving omtrent gezondheid en milieu zijn wij al jaren verplicht binnen te werken met oplosmiddelarme producten. Door gebruik te maken van de beste kwaliteit verven en door de juiste aandacht te schenken aan de voorbehandeling van de ondergrond kunnen wij een zeer hoge kwaliteit leveren en garanderen wij met deze watergedragen lakken in zijdeglans maar ook in hoogglans ons produkt.

In onze spuitcabine kunnen wij keukens, deuren en dergelijke perfect voor u spuiten. Door de optimale werkomstandigheden in de spuiterij zijn wij hier niet afhankelijk van watergedragen producten, hier spuiten we zelfs 2-componenten producten met een zeer hoge kras- en slijtvastheid.

WINTERSCHILDERPREMIE

Natuurlijk zijn wij in de winter afhankelijk van binnenwerken. Wij stimuleren onze klanten dan ook om het binnenwerk in de wintermaanden uit te laten voeren. Vandaar dat wij ieder jaar opnieuw  van 1 oktober tot 31 maart 10 % korting geven op de totale factuur, dus op uren en materialen.