Bedrijfsprofiel

SELTEN GLAS-, SCHILDER- en DECORATIETECHNIEKEN

In 1980 startte J. Selten zijn schildersbedrijf. Onderhoudschilderwerk is vanaf dat moment de hoofdzaak van de werkzaamheden geweest.
Door inzet en liefde voor het oude schildersvak verzamelde hij een groep vakbekwame medewerkers om zich heen waarbij eenieder specialist werd op zijn eigen vakgebied.

“ Eerst moet je leren je vak te eren, met plezier en gevoel te werken, je hand niet beven als je wereld en leven kleur wilt geven.”  Is een spreuk die de als inspiratie leidt voor alle medewerkers.

Sinds 2011 is het bedrijf gevestigd in Wilbertoord van waaruit zoon Mark het bedrijf samen met zijn vrouw en ouders verder zet in een compleet nieuw pand. Voorzien van spuitcabine, ruime werkplaats  en professionele winkel . U kunt bij ons altijd terecht voor gedegen kleur- en verftechnisch advies.

Onder het motto ‘Alleen als het kleurrijk vakwerk moet zijn’ onderscheidt het bedrijf zich van zijn collega schildersbedrijven. Dit geldt in het bijzonder voor decoreren en oude schildertechnieken.

Door geheel Nederland zijn de werken te bewonderen.Veel objecten hebben door slechts een ‘schilderbeurt’ een geheel andere uitstraling gekregen.

Vakbekwaam

Kwaliteit door vakmanschap. Vanuit die optiek voeren wij zowel kleine als grote projecten uit. Soms is solide vakmanschap alleen niet genoeg. Dan is er ook extra zorg, kleurgevoel en improvisatie nodig. Het goede contact met onze klanten is dan ook extra belangrijk.

Kwaliteit

Kwaliteit en service staan bij ons voorop, daarom zorgen wij voor uitgebreide offertes en adviezen als basis van iedere opdracht. Onze goed opgeleide vakmensen gebruiken uitsluitend eersteklas materiaal en gereedschap.
Verder zijn wij AF-erkend schilder, behanger en glaszetter.

Veiligheid

We vinden de veiligheid en de gezondheid van onze schilders en de omgeving waarin zij werken zeer voornaam. Wij zijn daarom ook VCA -gecertificeerd. Hiermee waarborgen we ook onze zorg voor het milieu wat met de toch vaak schadelijke verfproducten een belangrijk bijkomend probleem is, en waar we met zijn allen goed voor moeten opletten.

 

Bekijk onze bedrijfsfilm voor een leuke impressie: